Ridlärare


Det är ridlärarna som sköter undervisningen på ridskolans lektioner. Kommentarer från anhöriga/publik till ryttare under pågående lektion undanbedes. Frågor kan, i mån av tid, ställas till ridläraren efter avslutad lektion.

Marie är chef på ridskolan och den största byggstenen på ridskolan. Marie har lång yrkeserfaranhet av ridskola och hästar och är utbildad ridskolelärare level III samt svårklassdomare i dressyr. Marie har lektioner måndagar, tisdagar och fredagar.

Marie Knutsson

Daniela har lektion på måndagar. Daniela som just tagit studenten har också tävlat sedan barnsben. Daniela har tävlat en hel del hon också, Ungponny SM, Childrens EM och Junior SM. Fun fact, Danielas häst på EM var Tracy Chapman som är uppfödd på Källetorp!

Daniela Knutsson

Rebecka har lektioner tisdagar och fredagar. Rebecka är 21 år och har tävlat sedan barnsben. Fun fact, Rebeckas första häst var Boppen! Rebecka jobbar heltid på Källetorp med att rida in och utbilda försäljnings hästarna. Rebecka har tävlat bland annat Ungponny SM, Junior SM och Young Rider SM.

Rebecka Knutsson

Sophie har lektioner torsdagar, lördagar och söndagar. Sophie är utbildad hippolog med inriktning ridlärare samt diplomerad ridlärare level 2. Sophie har jobbat på Källetorp sedan 2018. Innan dess så jobbade hon på Malmö ridklubb och innan dess på en ridskola i Båstad. Sophie har tävlat 120 i hoppning och LA i dressyr samt varit med i allsvenskan i både hoppning och dressyr.

Sophie Roesberg

Inger är utbildad ridlärare level
Fun fact, Inger äger mamman till ridskolehästen Remix! Mimmi som vi kallade henne är mamma till Remix och gick på ridskolan under några år (bild på Inger saknas).